Manuals, Tutorials, and More

Home > User Guides > Translated Guides > Suomi > Ylläpitäjät > Ylläpitäjän Pika-aloitusopas

Ylläpitäjän Pika-aloitusopas

Johdanto

 

Tämän Pika-aloitusoppaan avulla voivat ohjaajasi aloittaa Turnitinin käytön. Lähettämämme aktivointisähköposti sisältää käyttäjän sähköpostiosoitteen ja salasanan. Se sisältää myös tilin tunnuksen ja liittymissalasanan.

 

Ohjaajat EIVÄT tarvitse kaikkia näitä tietoja. He tarvitsevat ainoastaan tilin tunnuksen ja tiliin liittymissalasanan. Älä lähetä omaa aktivointisähköpostiasi ohjaajille suoraan eteenpäin, sillä se sisältää sinun henkilököhtaiset sisäänkirjautumistietosi. Lähetä ohjaajille sen sijaan erillisenä sähköpostina tilin tunnus ja tiliin liittymissalasana. Viestiin tulisi myös liittää seuraava linkki ohjaajien pika-aloitusopasta varten:

 

https://guides.turnitin.com/Translations/Suomi/Ohjaajan_Pika-aloitusopas

 

Mikäli sinulla ei ole tilin tunnusta ja liittymissalasanaa, löydät nämä tiedot seuraamalla tämän aloitusoppaan seuraavia vaiheita.

Vaihe 1 – Kirjaudu Sisään

 

Kirjaudu sisään Turnitiniin siirtymällä osoitteeseen www.turnitin.com ja valitsemalla avattavasta valikosta "Suomi".

 

Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

 

Muista käyttää sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jotka annoit rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet unohtanut salasanasi, nollaa se napsauttamalla Kirjaudu sisään -painikkeen vieressä olevaa Aseta salasana uudelleen -linkkiä.

Vaihe 2 – Käyttäjätilin Tiedot

 

Kun olet kirjautunut sisään, tulet näkemään oman oppilaitoksesi nimen. Nimen vasemmalla puolella oleva numero on käyttäjätilisi tunnusluku. Nähdäksesi tilisi liittymissalasanan, näpäytä tilisi vieressä olevaa Muokkaa-nappia.

 

Muuta Tiliä-sivu näyttää tilisi liittymissalasanan.

 

Sinun tulisi jakaa tilisi tunnus ja liittymissalasana kaikille ohjaajille. Varmista, että liität siihen myös seuraavan pika-aloitusopaslinkin:

 

https://guides.turnitin.com/Translations/Suomi/Ohjaajan_Pika-aloitusopas​

 

Tässä on kaikki tieto, minkä ohjaajat tarvitsevat aloittaakseen Turnitinin käytön.

 

Palaa ylläpitäjän kotisivulle näpäyttämällä Käyttäjätilit-välilehteä.

Vaihe 3 – Ohjaajien Lisääminen Manuaalisesti

 

Voit myös lisätä ohjaajat käyttäjätiliin manuaalisesti. Ohjaaja lisätään näpäyttämällä ylläpitäjän kotisivulla olevaa Ohjaajat-välilehteä.

 

Ohjaajaluettelo näyttää kaikki tiliin liitetyt ohjaajat. Mikäli kukaan muu ei ole liittynyt tiliin, näet luettelossa ainoastaan oman nimesi.

Näpäytä "Lisää Ohjaaja"-nappia uuden ohjaajan lisäämistä varten.

 

Syötä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja näpäytä "Hyväksy".

 

Liittämäsi ohjaaja näkyy nyt ohjaajaluettelossa.

Vaihe 4 – Työn Palautus

 

Jotta voisit palauttaa töitä Turnitiniin, pitää sinun ensin muuttaa käyttäjätyypiksesi Ohjaaja. Teet sen näpäyttämällä Ohjaaja, jokaisen sivun yläreunassa löytyvästä käyttäjätyyppivalikosta.

 

Ohjaajana sinulla on mahdollisuus luoda luokkia, palauttaa töitä ja katsella Alkuperäisyysraportteja. Katso seuraavat vaiheet Ohjaajan Pika-aloitusoppaasta. Voit ohittaa vaiheen 3, sillä sinulla on jo käyttäjäprofiili, eikä sinun tarvitse liittyä omaan tiliisi.

You must to post a comment.
Last modified
08:47, 10 Apr 2015

Tags

Classifications

(not set)