How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Nederlands > Aspen Beta > Gebruiker > The Similarity Report > Similariteitsrapport bekijken

Similariteitsrapport bekijken

Openen van het similariteitsrapport

 

Om het similariteitsrapport te openen zoekt u hetbestand dat u wilt bekijken en selecteert de daarna de titel. 

 

 

Het similariteitsrapport wordt geopend in een nieuw venster. Als u een pop-upblokkering hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat de pop-ups van Turnitin zijn toegestaan.

Het overzicht van overeenkomsten bekijken

 

Het similariteitsrapport geeft een overzicht van overeenkomsten een uitsplitsing van alle overeenkomsten die in een verslag of een bestand zijn gevonden, geordend van grootste naar kleinste overeenkomst. Beweeg over de overeenkomst om de volledige informatie te bekijken.

 

U kunt de gemarkeerde tekst koppelen aan de informatie over de overeenkomsten in het overzicht van overeenkomsten door gebruik te maken van de nummer- en kleuridentificatie.

 

 

 

"Met een lengte van 30 meter (98 voet) en een gewicht van 190 ton/(210 short tons) of meer is het het grootste bestaande dier, het zwaarste dat ooit heeft bestaan." Houdt verband met nummer 1 in het soverzicht van overeenkomsten: wikipedia.org (internet), met een score van overeenkomsten van 36%.

Leer meer over interpretatie van het similariteitsrapport.

 

You must to post a comment.
Last modified
10:55, 9 Aug 2017

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)