How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Nederlands > Originality Check > Gebruiker > Het Similariteitsrapport > Een opslag uitsluiten

Een opslag uitsluiten

U kunt volledige opslagen uitsluiten van weergave in similariteitsrapporten. De beheerder van uw organisatie bepaalt welke opslagen u tot uw beschikking heeft. U kunt uitsluiten op basis van een bepaald document of een standaardinstelling kiezen voor uw account. 

Een opslag uitsluiten van een individueel document

 

1

Als uw document is geladen, selecteert u het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het zijvenster.

2

Vink de zoekopslagen aan die u wilt uitsluiten van het similariteitsrapport. Het rapport berekent nu opnieuw de similariteitsscore. Als u geen van de opties selecteert, wordt er gezocht in alle Turnitin-databases die u tot uw beschikking heeft. 
  Screen Shot 2018-02-22 at 15.23.59.png

 Een opslag standaard uitsluiten

 

1

Selecteer Settings (instellingen) in de zijbalk.

2

Vink aan met welke opslagen waarnaar u documenten uploadt geen overeenkomst mag zijn. 
 

Werkstukken die ingediend worden bij Originality Check (originaliteitscontrole) worden nooit aan onze standaarddatabase toegevoegd, maar u kunt nog wel in alle Turnitin-inhoud zoeken. U kunt kiezen welke gedeeltes van de Turnitin-databasedocumenten die naar uw account zijn verzonden worden vergeleken. Wijzig uw zoekdoelen door de verschillende selectievakjes aan te vinken:

 

Internet: De ‘web crawler’ van Turnitin slaat al jaren websites op en heeft momenteel meer dan 62 miljard huidige en verwijderde pagina's in onze database. 

 

Publicaties: Turnitin werkt samen met toonaangevende uitgevers van inhoud om een stevige collectie te creëren van 160 miljoen artikelen uit databases van bibliotheken, uitgevers van tekstboeken, digitale referentiecollecties, abonnement-gebaseerde publicaties, sites voor hulp met huiswerk en boeken.

 

WarningTriangle_Red.png

Het wijzigen van standaard opslaginstellingen wijzigt alleen de instelling voor toekomstige uploads. Indien nodig moeten eerder geüploade documenten individueel aangepast worden.

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)