How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Nederlands > Originality Check > Gebruiker > Het Similariteitsrapport > Het similariteitsrapport openen

Het similariteitsrapport openen

Openen van het similariteitsrapport


1

Selecteer Mijn bestanden in de zijbalk.

2

Zoek het bestand met het document dat u wilt bekijken en selecteer de titel.
 

 

Screen Shot 2018-04-03 at 16.15.41.png
Lightbulb_Yellow.png

Het similariteitsrapport wordt geopend in een nieuw venster. Als u een pop-upblokkering hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat de pop-ups van Turnitin zijn toegestaan.

Overzicht van overeenkomsten


Het overzicht van overeenkomsten bevindt zich in het zijpaneel van de Document Viewer en bevat een uitsplitsing van alle bronovereenkomsten die in een paper zijn gevonden, gerangschikt op hoogste overeenkomst naar laagste.

 

Het overzicht van overeenkomsten bevat bronovereenkomsten van papers van studenten, publicaties, webpagina's en uploads voor privé-opslag.

 

MagnifyingGlass_Blue.png

Citaten en bibliografie worden automatisch buiten beschouwing gelaten in een Aspen-similariteitsrapport.

Een bron selecteren


Door een bron te selecteren in het zijpaneel met het overzicht overeenkomsten, wordt de overeenkomst gemarkeerd weergegeven in het document zelf. U kunt de nummers en kleurcodes gebruiken om de gemarkeerde tekst in het document eenvoudig te koppelen aan de bron in het zijpaneel met het overzicht van overeenkomsten.

 

Screen Shot 2018-04-05 at 14.16.18.png

Door overeenkomsten navigeren


Als u een bron selecteert, worden alle gevonden overeenkomsten in het overzicht van overeenkomsten in het zijpaneel weergegeven. Navigatie gaat eenvoudig via de pijltjes vooruit of achteruit. Als er echter maar één overeenkomst met een bron wordt gevonden, zijn de pijltjes uitgeschakeld.

 

Screen Shot 2018-04-05 at 14.17.43.png

 

WarningTriangle_Red.png

Details over overeenkomsten voor de privé-opslag van papers van studenten zijn niet beschikbaar.

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)