How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Administratori > Ghid de inițiere rapidă - Administrator

Ghid de inițiere rapidă - Administrator

Introducere

 

Ghidul de inițiere rapidă vă va ajuta la pregătirea instructorilor în vederea utilizării Turnitin. E-mailul de activare pe care vi-l trimitem conține o adresă de e-mail și o parolă de utilizator. De asemenea, acesta conține ID-ul unui cont și o parolă de alăturare la cont.

Instructorii dvs. NU au nevoie de aceste informații. Instructorii au nevoie de numărul de cont și de parola de asociere la cont. Dacă primiți un e-mail de activare, vă rugăm să nu-l retransmiteți către instructori, deoarece acesta conține informațiile dvs. personale de conectare. Trimiteți-le instructorilor ID-ul contului și parola de alăturare la cont printr-un e-mail nou. De asemenea, trimiteți-le și acest link la ghidul de inițiere rapidă pentru instructori:

 

Ghid de inițiere rapidă - Instructor

 

Dacă nu aveți ID-ul contului și parola de alăturare la cont, pașii prezentați în acest ghid de inițiere rapidă vă vor ajuta să găsiți aceste informații în contul dvs.

Pasul 1 - Conectați-vă

 

Pentru a vă autentifica la Turnitin, accesați www.turnitin.com și selectați limba preferată din meniul derulant.

 

Apăsați butonul „Conectare”. Introduceți adresa de e-mail și parola și faceți clic pe butonul „Conectare”.

 

Asigurați-vă că utilizați adresa de e-mail și parola pe care le-ați introdus în timpul procesului de înregistrare. Dacă ați uitat parola, o puteți reseta apăsând pe linkul „Resetare parolă” de lângă butonul „Conectare”.

Pasul 2 - Informații despre cont

 

Odată conectat, o să vedeți afișat numele instituției dvs. Numărul din stânga numelui instituției este ID-ul contului dvs.. Pentru a vizualiza cheie de alăturare la cont, apăsați pe butonul Editare de lângă cont.

 

Pe pagina Modificare cont se afișează cheie de alăturare la cont.

 

Trebuie să distribuiți instructorilor ID-ul contului și cheie de alăturare la cont. Nu uitați să trimiteți și linkul de mai jos, către Ghidul de inițiere rapidă pentru instructori:

 

Ghid de inițiere rapidă - Instructor

 

Acestea sunt singurele detalii necesare instructorilor pentru a începe să utilizeze Turnitin.

Reveniți la pagina de pornire a administratorului apăsând pe fila Conturi.

Pasul 3 - Adăugarea manuală a instructorilor

 

Instructorii pot fi adăugați la cont și manual. Ca să adăugați un instructor, faceți clic pe fila Instructori pe pagina de pornire a administratorului.

 

Lista instructorilor cuprinde instructorii asociați la contul dvs. Dacă nu s-a alăturat nimeni la cont, apare doar numele dumneavoastră. Ca să adăugați un instructor, apăsați butonul „Adăugare instructor”.

 

Introduceți numele și adresa de e-mail a instructorului pe care doriți să-l adăugați și apăsați „Depunere”.

 

Instructorul va apărea pe lista instructorilor.

Pasul 4 - Depunerea unei lucrări

 

Dacă doriți să depuneți lucrări la Turnitin, trebuie să schimbați tipul de utilizator la cel de instructor. În acest sens, faceți clic pe Instructor în meniul extins pentru tipul de utilizator din partea de sus a oricărei pagini din cadrul contului dvs

 

În calitate de instructor, aveți posibilitatea să configurați cursuri, să depuneți lucrări și să vizualizați rapoarte privind originalitatea. Pentru pașii următori, vă invităm să consultați Ghidul de inițiere rapidă pentru instructori. Puteți sări direct la pasul 3 al Ghidului, deoarece aveți deja un profil și nu trebuie să vă mai alăturați la propriul cont.

You must to post a comment.
Last modified

Tags

Classifications

(not set)