How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Administratori > Statisticile contului

Statisticile contului

Statisticile contului afișează o prezentare generală sintetizată a utilizării și a statisticilor de similitudine ale contului. De exemplu, printre statistici, puteți vedea cursurile cu cel mai mare număr de lucrări depuse pentru o anumită perioadă și cursurile cu cel mai mare număr de lucrări depuse care conțin aprecieri.

Setarea unui interval de date

 

La selectarea unui interval de date, puteți alege dintr-un set de opțiuni predefinite sau puteți configura unul propriu.

 

1. Din pagina de pornire a administratorului, dați clic pe butonul Statistici pentru contul pe care doriți să-l vizualizați.

 

 

2. Selectați intervalul de date afișat în pagina Statisticile contului.

 

3. Selectați intervalul de date pentru care doriți să vedeți statistici.

 

3a. Pentru a selecta propriul interval de date, alegeți data de început și data de sfârșit din calendar.

 

3b. Pentru a selecta un interval de date predefinit, selectați intervalul de date din opțiunile din dreapta calendarului.

 

 

4. Selectați Aplicați pentru a seta datele pentru care doriți să vedeți statisticile.

Vizualizarea întregului raport

 

Puteți descărca o copie a întregului raport statistic selectând butonul Descărcați raportul complet.

 

1. Selectați butonul Descărcați raportul complet.

 

Puteți alege cum vor fi organizate datele din raport. Fiecare opțiune vă va oferi datele unui alt aspect din Turnitin, sortate după lună. Puteți organiza datele pentru a fi afișate în funcție de:    

 

Cont - Contul pe care îl vizualizați    

Curs - Fiecare curs activ din timpul perioadei specificate    

Profesor - Fiecare profesor care este atașat contului    

Integrare - Fiecare tip de integrare pe care o aveți activă în cont

 

 

2. Raportul va începe să se descarce în format .CSV. Veți putea deschide raportul în aplicația de calcul tabelar dorită.

Statisticile privind depunerile

 

 

Secțiunea de statistici privind depunerile afișează primele cinci cursuri din cont care au cele mai multe lucrări depuse.

Rapoartele de similitudine mare

 

Secțiunea Statistici de similitudine afișează primele cinci cursuri cu cel mai mare procent de lucrări depuse care au primit un indice de similitudine mai mare sau egal cu Pragul de similitudine mare.

 

De exemplu, dacă setați Pragul de similitudine mare la 20%, tabelul va afișa primele cinci cursuri care au cele mai multe lucrări cu un indice de similitudine mai mare sau egal cu acest procent. În cazul în care cursul „Studii multimedia” are patru lucrări depuse care au primit un indice de similitudine de 21%, 23% și 25%, cursul se va situa în tabel deasupra cursului „Literatură engleză” care are trei lucrări cu 95%, 82% și 99%.

Statisticile depunerilor cu aprecieri

 

 

Secțiunea Depuneri cu aprecieri afișează primele cinci cursuri care au primit aprecieri la cele mai multe lucrări depuse în timpul intervalului de date selectat.

Definițiile termenilor de statistici despre cont

 

Toate statisticile se referă la cursuri active în perioada calendaristică specificată înainte de descărcarea raportului statistic.

 

Aceste rapoarte cu date statistice despre cont acoperă cursurile active care au data de începere înainte de sau în perioada calendaristică specificată, și data de sfârșit în sau după perioada specificată.

Definiții pentru raportul complet

 

Cont principal: Contul sursă al mai multor subconturi. În cazul în care contul principal nu are subconturi, coloanele Cont principal și Cont din raport vor conține același nume și ID de cont. Întrucât contul principal nu are cont părinte, coloana Cont părinte rămâne necompletată.

 

Cont părinte: Cont umbrelă pentru mai multe conturi de instituție sau de departament. Profesorii nu se pot alătura direct acestui cont, ci trebuie adăugați într-un cont de instituție sau de departament. În cazul conturilor principale, coloana Cont părinte rămâne necompletată.

Cont: Contul Turnitin individual căruia profesorii i se pot alătura și prin care pot accesa produsele Turnitin. Un cont poate fi cont principal sau subcont.

 

Luna: Fiecare lună din perioada calendaristică apare în raport pe un rând separat. De exemplu, dacă specificați perioada cuprinsă între 14 ianuarie și 19 martie, în raport vor apărea trei rânduri cu statistici. Primul rând va conține datele statistice din ianuarie, după data de 14. Al doilea rând va conține datele statistice din toată luna februarie, iar pe al treilea rând vor apărea statisticile din primele 19 zile ale lunii martie.

 

Cursuri active: Numărul cursurilor cu activitate de orice fel (depuneri, însemnări, creări de teme, studenți noi, etc.) în perioada specificată.

 

Profesori activi: Numărul de profesori diferiți asociați cu cursurile active.

 

Depuneri: Numărul de depuneri făcute pentru cursurile active.

 

Rapoarte de similitudine: Numărul de rapoarte de similitudine generate și regenerate pentru cursurile active. Acesta se defalcă pe intervalele standard de punctaje de similitudine: albastru (0%), verde (1-24%), galben (25-49%), portocaliu (50-74%) și roșu (75-100%).
 

Depuneri cu aprecieri: Numărul de depuneri cu aprecieri de orice tip din partea unui profesor (QuickMarks, comentarii în balon, comentarii vocale, texte tăiate etc.).

 

Depuneri punctate conform unui barem: Numărul de depuneri pentru care nota acordată lucrării studentului a fost calculată conform unui barem.

 

Număr total de aprecieri (comentarii și marcaje): Numărul tuturor aprecierilor lăsate în cont. Prin comentarii și marcaje se înțeleg: comentariile rezumat, comentariile vocale, QuickMarks, comentariile în balon, comentariile ÎN text, comentariile ETS e-rater, textele tăiate și marcajele din formularele de notare.

 

Evaluări între colegi create: Numărul de evaluări între colegi realizate de studenți și de profesori.

Definiții pentru statisticile rezumative

 

Cele mai multe rapoarte de similitudine mare: Lista de cel mult cinci cursuri active în care s-au înregistrat cele mai multe similitudini egale cu sau mai mari decât pragul de similitudine ridicată. Acest număr reflectă toate activitățile care declanșează generarea și regenerarea rapoartelor, inclusiv excluderile făcute în vizualizatorul de documente și redepunerile făcute de studenți.

 

Cele mai multe depuneri: Lista de cel mult cinci cursuri active cu cele mai multe depuneri.

 

Cele mai multe depuneri cu aprecieri: Lista cu cel mult cinci depuneri care au primit aprecieri de orice fel din partea unui profesor (QuickMarks, comentarii în balon, comentarii vocale, texte tăiate etc.).

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)