How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Accesarea instrumentelor pentru depunere

Accesarea instrumentelor pentru depunere

Accesarea instrumentelor pentru depunere

 

Instrumentele pentru depunere pot fi găsite în partea de jos a barei de instrumente a produsului Turnitin Feedback Studio, de unde puteți să descărcați o lucrare și să vizualizați mai multe informații privind depunerea.

 

Screen Shot 2015-11-19 at 11.33.51 AM.png

Descărcarea lucrării studentului

 

1. Dați clic pe pictograma Descărcați din partea de jos a barei de instrumente a produsului.

 

Screen Shot 2015-11-19 at 11.37.10 AM.png

 

2. Alegeți să descărcați vizualizarea actuală a lucrării (cu QuickMarks incluse), lucrarea așa cum a fost depusă inițial în Turnitin sau confirmarea digitală a depunerii.

 

Vizualizarea informațiilor privind depunerea

 

1. Dați clic pe pictograma i încercuit din partea de jos a barei de instrumente a produsului.

 

Screen Shot 2015-11-19 at 11.41.13 AM.png

 

2. Caseta Informații privind depunerea afișează toate informațiile pe care le avem despre această lucrare, cum ar fi data depunerii, data ultimei notări și numărul de cuvinte.

 

ID-ul depunerii, data și numărul de cuvinte

 

Caseta Informații privind depunerea vă permite să urmăriți numărul de depuneri efectuate de către un student. Pentru a permite mai multe depuneri, trebuie să permiteți opțiunea pentru depuneri repetate selectând imediat (rapoartele se pot suprascrie până la termenul de depunere) pentru Raportul privind originalitatea în setări teme. ID-ul depunerii și data se vor schimba pentru fiecare depunere nouă corespunzătoare temei care a fost efectuată.


 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)