How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Conectarea

Conectarea

Table of contents
No headers

Pentru a începe să utilizați Turnitin, mai întâi trebuie să vă conectați. În timpul conectării se va configura un cookie în browserul dumneavoastră web pentru a permite Turnitin să vă autorizeze accesul în timpul utilizării site-ului. Asigurați-vă că browserul web pe care îl utilizați va permite cookie-ului să fie configurat de site-ul nostru, http://turnitin.com (sau http://turnitinuk.com dacă sunteți în Regatul Unit).

 

Dacă vă conectați la un profil utilizând o parolă temporară primită prin intermediul unui e-mail, sistemul vă va solicita o confirmare a informațiilor privind utilizatorul. De asemenea, utilizatorii noi pot seta o parolă proprie și o întrebare/răspuns secrete. Parola nouă care a fost setată de utilizator va înlocui parola temporară și va fi cerută la toate conectările viitoare.

 

Dacă ați creat recent un cont în Turnitin înseamnă că v-ați setat deja parola în timpul procesului de creare a contului.

 

1. Accesați http://turnitin.com (sau http://turnitinuk.com dacă sunteți în Regatul Unit)

 

 

2. Dați clic pe butonul din dreapta sus Conectare

 

 

3. Introduceți adresa de e-mail și parola corespunzătoare profilului de utilizator pentru profesor și dați clic pe butonul Conectare

 

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)