How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Configurarea contului Turnitin

Configurarea contului Turnitin

 

Toți utilizatorii trebuie să creeze un profil de utilizator. În cazul în care sunteți deja un utilizator Turnitin, treceți la secțiunea îndrumări privind conectarea.

 

Profesorii pot accesa Turnitin în două moduri:

 

  • Un administrator poate adăuga profesorul la cont, caz în care profesorul va primi un e-mail prin care i se solicită să își creeze parola.

 

Un administrator poate furniza profesorului ID-ul contului și parola de alăturare, permițând-i acestuia să se alăture contului prin site-ul web Turnitin.

 

Avertisment: În sistemul Turnitin, fiecare cont are repartizată o adresă unică de e-mail. Utilizatorii care au un cont Turnitin creat anterior trebuie să se conecteze la acesta cu adresa de e-mail și parola pe care le-au introdus inițial.

Configurarea contului utilizând o parolă de alăturare

 

Dacă sunteți un utilizator nou al Turnitin și nu ați fost adăugat la un cont de către administratorul contului, trebuie să vă creați un profil de profesor. Pentru a vă crea propriul cont de profesor, sunt necesare ID-ul contului și parola de alăturare la cont.

 

Observație: ID-ul contului și parola de alăturare la cont sunt necesare pentru a avea permisiunea de a vă alătura la un cont, acestea putând fi obținute numai de la administratorul contului. Profesorii care doresc să acceseze Turnitin trebuie să contacteze personalul corespunzător al instituției, pentru a primi ID-ul contului și parola de alăturare. Personalul Turnitin nu poate distribui aceste informații niciunui utilizator.

 

Administratorii conturilor pot distribui aceste date sau pot adăuga personal profesori la un cont Turnitin. După adăugare, aceștia vor primi un e-mail de bun venit și li se va permite accesul la cont.

 

1. Accesați www.turnitin.com și dați clic pe linkul Creare cont

 

 

2. Dați clic pe linkul profesor

 

 

3. Trebuie completat formularul Creați un cont nou al profesorului

 

 

4. Introduceți ID-ul contului și parola de alăturare la cont pentru contul de instituție.

 

 

5. Introduceți prenumele, numele de familie și adresa de e-mail validă ale utilizatorului, pe care le veți utiliza pentru conectarea la Turnitin.

 

 

5b. De asemenea, puteți alege în ce format va fi afișat numele dumneavoastră în Turnitin.

 

 

6. Alegeți o parolă de conectare. Parola trebuie să conțină între șase și douăsprezece caractere și să includă minimum o literă și o cifră. În parolă se face distincție între literele mari și cele mici.

 

 

7. Selectați o întrebare secretă din meniul derulant și introduceți răspunsul. În răspuns nu se face diferență între literele mari și cele mici. Pentru a continua, dați clic pe Următorul.

 

 

8. În partea de jos a ecranului veți găsi Acordul utilizatorului pentru Turnitin. Pentru a continua să utilizeze și să acceseze Turnitin, utilizatorul trebuie să dea clic pe Sunt de acord - creați profilul

 

Video

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)