Manuals, Tutorials, and More

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Gestionarea studenților

Gestionarea studenților

 

Pagina cu lista studenților permite unui profesor să acceseze portofoliul cursului (o colecție de depuneri, Rapoarte de similitudine, evaluări între colegi și lucrări notate pentru curs) pentru fiecare student, să elimine sau să adauge studenți, să restricționeze accesul studenților la curs sau să contacteze studenții din listă, individual sau prin e-mail.

 

1. Pentru a accesa căsuța temei, dați clic pe fila Toate cursurile, care vă va direcționa la pagina de pornire a profesorului.

 

 

2. Din pagina de pornire a profesorului, dați clic pe numele cursului din lista studenților pe care doriți să îl accesați. Veți fi direcționat la pagina de pornire a cursului

 

3. Din pagina de pornire a cursului, obțineți lista studenților unui curs dând clic pe fila studenților din coloana filelor.

 

Funcțiile paginii studentului

 

Funcțiile paginii studentului includ:

Vizualizarea portofoliului de curs al studentului

1. Dați clic pe numele unui student pentru a accesa portofoliul de curs al acestuia.

 

Trimiteți un e-mail unui student

 

1. Dați clic pe adresa de e-mail a oricărui student pentru a deschide o fereastră a programului implicit de e-mail.

 

 

Trimiteți un e-mail tuturor studenților

 

1. Dați clic pe linkul Trimiteți un e-mail tuturor studenților pentru a compune și a trimite un e-mail tuturor studenților cursului.

 

Restricționarea și anularea restricționării studenților

 

Studenții pot fi restricționați sau li se poate anula restricționarea la un curs după ce s-au conectat la Turnitin cu profilul lor de utilizator.

 

1. Dați clic pe pictograma lacăt pentru a trece studentul din starea nerestricționat (lacăt deschis) în restricționat (lacăt închis, pe fundal roșu), dacă este necesar.

 

2. La modificarea stării, se va afișa o casetă de dialog solicitând să confirmați această modificare. Dați clic pe OK pentru a continua sau pe Cancel (Anulați) pentru a abandona.

 

Observație: Atunci când un student este restricționat, profilul studentului nu mai poate accesa cursul.

 

Eliminarea unui student

 

1. Dați clic pe pictograma de eliminare din partea dreaptă a adresei de e-mail a studentului pentru a elimina studentul de la curs. Studenții eliminați accidental pot fi adăugați din nou manual, dar trebuie adăugați cu aceeași adresă de e-mail, pentru a recăpăta accesul la depunerile anterioare pe care le-au efectuat.

 

Avertisment: Studenții trebuie eliminați de la un curs numai dacă sunteți absolut sigur că profilul lor de utilizator studenți și depunerile acestuia nu mai sunt necesare. Studenții eliminați nu se pot adăuga din nou singuri la curs, chiar dacă posedă ID-ul cursului și parola de înscriere

 

 

You must to post a comment.
Last modified
14:48, 9 May 2017

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)