How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Pagina de pornire a profesorului

Pagina de pornire a profesorului

După conectare, veți fi direcționat către pagina de pornire a profesorului. Pagina de pornire a profesorului vă oferă acces la o gamă largă de funcții Turnitin. Pagina de pornire a profesorului afișează conturile și cursurile create de acesta și toate secțiunile cursurilor la care profesorul a fost repartizat ca asistentul profesorului (AP).

 

În cazul în care nu există conturi afișate, accesați pagina Alăturați-vă la un cont pentru detalii privind modalitatea de alăturare la un cont ca profesor.

Acasă

 

Linkul Acasă vă direcționează către lista tuturor conturilor și cursurilor din pagina de pornire a profesorului, controlate de acesta.

 

Informațiile utilizatorului

 

Un profil de utilizator conține informațiile personale și setările contului. Dați clic pe butonul Informațiile utilizatorului din bara de sistem pentru a deschide opțiunile profilului utilizatorului. Bara de sistem este localizată în partea de sus a oricărei pagini.

 

 

Zona informațiilor privind utilizatorul este împărțită în două secțiuni: informațiile personale și setările contului.

 

Informații personale

 

În secțiunea informațiilor personale din pagina cu informații despre utilizator par mai multe câmpuri. Multe dintre acestea sunt opționale, le completați dacă doriți.

 

Acestea sunt câmpurile necesare:

 • Numele utilizatorului (adresa de e-mail)

 • Parola

 • Confirmați parola

 • Întrebare secretă

 • Răspuns la întrebare

 • Nume de familie

 • Prenume

 

Toate celelalte câmpuri din secțiunea informații personale sunt opționale.

Setările contului

 

Secțiunea setările contului din profilul utilizatorului determină modul în care sunt prezentate informațiile în cadrul contului de profil și setează valorile implicite pentru funcțiile utilizate în mod obișnuit. Setările contului includ:

 

 • Tip de utilizator implicit – selectați tipul implicit de acces al utilizatorului la conectare.

 • Tip de depunere implicită – selectați un tip de depunere implicită: încărcarea unui singur fișier, a mai multor fișiere, prin copiere și lipire sau a unui fișier ZIP.

 • Elemente pe pagină – selectați numărul de elemente care doriți să se afișeze pe o pagină.

 • Afișați informațiile privind pagina – porniți sau opriți mesajele de informare din partea de sus a fiecărei pagini.

 • Trimiteți-mi notificări prin e-mail – selectați da pentru a primi notificări prin e-mail de la Turnitin.

 • Utilizați un link către pagina de pornire – selectați da pentru a crea un link către pagina de pornire. Pentru a configura un link, introduceți mai jos numele acestuia și o adresă URL.

 • Limba implicită – selectați limba în care Turnitin se va afișa în mod implicit, la conectarea acestui utilizator.

Schimbarea tipului de utilizator

 

Un singur profil de utilizator poate avea mai multe roluri în orice cont Turnitin, inclusiv acela de profesor, student și poate avea funcții de administrator. Pentru a accesa pagina de pornire a studentului sau a administratorului, trebuie să modificați tipul de utilizator din colțul din stânga sus al paginii web. Pentru informații suplimentare privind folosirea sistemului ca un anumit tip de utilizator, consultați Ghidul utilizatorului corespunzător.

 

Mesaje și anunțuri

 

Pentru a vizualiza mesajele și anunțurilor importante din Turnitin, dați clic pe butonul Mesaje din bara de sistem.

 

 

Avertisment: Este posibil ca notificările urgente să apară atât pe pagina de mesaje, cât și pe pagina de pornire a utilizatorului Turnitin. Acestea includ și mesaje privind închiderile programate.

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)