How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Resetarea parolei

Resetarea parolei

Table of contents
No headers

Dacă v-ați uitat parola sau nu ați primit e-mailul de bun venit, vă puteți reseta parola utilizând întrebarea secretă sau adresa de e-mail pe care ați folosit-o pe care ați folosit-o inițial în timpul procesului de înscriere. Turnitin nu poate trimite informațiile privind resetarea parolei la nicio altă adresă de e-mail.

 

1. Accesați http://turnitin.com (sau http://turnitinuk.com dacă sunteți în Regatul Unit) și dați clic pe butonul Conectare.

 

 

2. Dați clic pe linkul Resetați parola.

 

 

3. Introduceți adresa de e-mail și numele de familie corespunzătoare profilului de utilizator Turnitin.

 

 

4. Dați clic pe Următorul

 

 

5. Dacă ați selectat întrebarea secretă într-o altă limbă decât cea în care citiți acest mesaj, vă rugăm să selectați limba dvs. din listă.

 

6.

 

6a. Introduceți răspunsul la întrebarea secretă în caseta Răspuns. Ați setat întrebarea secretă și răspunsul atunci când v-ați creat contul.

 

 

6b. Dacă ați uitat răspunsul la întrebarea secretă, dați clic pe linkul V-ați uitat răspunsul? Veți primi un link pentru resetarea parolei, la adresa de e-mail înregistrată. Aveți 24 de ore pentru a vă modifica parola, utilizând linkul care v-a fost trimis.

 

7. În pagina de resetare a parolei, trebuie să introduceți o parolă nouă și să vă conectați la Turnitin utilizând adresa de e-mail și parola nouă a profilului.


 

8. Pe viitor, pentru a vă conecta la Turnitin, utilizați adresa de e-mail și parola nouă.

 

Avertisment: Dacă nu ați primit un e-mail cu linkul de resetare a parolei, asigurați-vă că serviciul dumneavoastră de e-mail nu trimite e-mailurile de la noreply@turnitin.com în folderul de spam sau de corespondență nedorită. Adăugați noreply@turnitin.com în lista de contacte a contului de e-mail sau contactați serviciul de e-mail pentru informații suplimentare, asigurându-vă că veți putea primi acest e-mail important de resetare a parolei.

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)