How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Statistici

Statistici

Fiecare curs sau secțiune creată de un profesor are propria ei pagină a statisticilor. Din pagina statisticilor, un profesor poate vizualiza statistici detaliate privind utilizarea, pentru un curs.

 

Pentru a accesa pagina statisticilor, dați clic pe pictograma statistici din partea dreaptă a cursului din pagina de pornire a profesorului. Pictograma este afișată în coloana Statistici. Se va deschide Pagina statisticilor pentru cursul respectiv.

 

Rezumatul statisticilor

 

Pagina statisticilor va afișa într-un tabel informațiile privind cursul. Vizualizarea implicită a statisticilor va afișa statistici cumulative începând cu data creării cursului.

 

 

Pagina statisticilor conține opțiuni de afișare a informațiilor din intervalul de timp maxim ori durata completă de viață a cursului sau a secțiunii sau numai din intervalul de timp selectat.

 

Pentru a vizualiza numai statisticile pentru un interval de timp, utilizați meniul derulant Afișați: de pe pagina statisticilor și selectați statisticile pentru un interval specific de timp. Vor apărea intervalele de timp disponibile pentru cursul respectiv. Selectați datele dorite și dați clic pe depuneți intervalul de timp pentru a actualiza pagina statisticilor în vederea afișării acestor date.

 

Coloanele afișează următoarele informații:

  • nume - cursul, secțiunea sau numele temei

  • parola de alăturare/însregistrare - parola de alăturare a AP-ului cursului sau parola de înscriere a studentului

  • ID - cursul, secțiunea sau ID-ul temei

  • studenți - numărul de studenți înscriși la curs

  • depuneri- numărul total al fișierelor depuse la toate temele cursului

  • Rapoarte privind originalitatea - numărul total al Rapoartelor privind originalitatea generate pentru intervalele procentuale de depuneri (75-100%, 50%-74%, 25-49%, 0-24% sau fără similitudini) - numărul Rapoartelor privind originalitatea al căror Index general de similitudine se regăsește în intervalul procentual indicat

  • răspunsurile la discuție - numărul de răspunsuri publicate în subiectele forumului de discuții

 

Coloanele de mai jos vă oferă informații pe care le puteți ignora ca profesor, utilizând numai serviciul de originalitate:

  • evaluări de către colegi - numărul de evaluări între colegi scrise de studenți

  • grademarks - numărul de lucrări notate cu GradeMark

  • lucrările notate- numărul de lucrări care au primit o notă

Temele șterse și studenții eliminați

 

În mod implicit, pagina statisticilor nu afișează temele șterse sau studenții eliminați. De exemplu, dacă un student a fost eliminat de la un curs, depunerile efectuate de acesta nu vor fi incluse în statistici. Un profesor poate vizualiza statisticile cu aceste informații reincluse.

 

Pentru a reinclude temele șterse sau studenții eliminați, utilizați meniul derulant din partea din dreapta a paginii statisticilor și selectați afișați elementele înlăturate și șterse.

 

Exportul statisticilor

 

Informațiile din pagina statisticilor cursului pot fi exportate în format foaie de calcul Microsoft® Excel. Pentru a fi descărcat în acest format, dați clic pe butonul export to Excel (Exportați în Excel) din pagina statisticilor.

 

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)