How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Vizualizarea depunerilor tardive

Vizualizarea depunerilor tardive

Table of contents
No headers

Studenții înscriși la un curs sunt afișați în căsuța de teme. Dacă un student nu a depus o lucrare, în loc de titlul lucrării se va afișa -- fără depunere --. Pentru a vizualiza rapid utilizatorii înscriși care nu au depus o lucrare, sortați căutarea în căsuță după titlul lucrării, dând clic pe antetul coloanei titlu.

 

Rețineți că unii utilizatori se pot înscrie accidental de mai multe ori și pot apărea atât ca -- fără depunere --, cât și ca având o depunere. Pentru a verifica acest lucru, dați clic pe antetul coloanei titlu pentru a sorta lista studenților după nume și căutați duplicate. Vizualizați secțiunea Pregătirea studenților pentru detalii privind modul de organizare a căsuței de teme.

 

1. Pentru a accesa căsuța temei, dați clic pe fila Toate cursurile, care vă va direcționa la pagina de pornire a profesorului.

 

 

2. Din pagina de pornire a profesorului, dați clic pe titlul cursului din care fac parte temele pe care doriți să le accesați. Veți fi direcționat la pagina de pornire a cursului.

 

3. Din pagina de pornire a cursului, dați clic pe linkul Vizualizare din coloana Acțiuni, lângă tema pe care doriți să o accesați.

 


 

Dacă o lucrare a fost depusă tardiv într-o temă, data depunerii va fi afișată cu roșu. Dacă nu s-a primit nicio depunere până la termenul și ora limită de depunere ale temei, în coloana datei se va afișa cu roșu „Tardiv”.

 

 

You must to post a comment.
Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)