How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Instructorii > Originality Content > Vizualizarea depunerilor tardive

Vizualizarea depunerilor tardive

Table of contents
No headers

Studenții înscriși la un curs sunt afișați în căsuța de teme. Dacă un student nu a depus o lucrare, în loc de titlul lucrării se va afișa -- fără depunere --. Pentru a vizualiza rapid utilizatorii înscriși care nu au depus o lucrare, sortați căutarea în căsuță după titlul lucrării, dând clic pe antetul coloanei titlu.

 

Rețineți că unii utilizatori se pot înscrie accidental de mai multe ori și pot apărea atât ca -- fără depunere --, cât și ca având o depunere. Pentru a verifica acest lucru, dați clic pe antetul coloanei titlu pentru a sorta lista studenților după nume și căutați duplicate. Vizualizați secțiunea Pregătirea studenților pentru detalii privind modul de organizare a căsuței de teme.

 

1. Pentru a accesa căsuța temei, dați clic pe fila Toate cursurile, care vă va direcționa la pagina de pornire a profesorului.

 

 

2. Din pagina de pornire a profesorului, dați clic pe titlul cursului din care fac parte temele pe care doriți să le accesați. Veți fi direcționat la pagina de pornire a cursului.

 

3. Din pagina de pornire a cursului, dați clic pe linkul Vizualizare din coloana Acțiuni, lângă tema pe care doriți să o accesați.

 


 

Dacă o lucrare a fost depusă tardiv într-o temă, data depunerii va fi afișată cu roșu. Dacă nu s-a primit nicio depunere până la termenul și ora limită de depunere ale temei, în coloana datei se va afișa cu roșu „Tardiv”.

 

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)