How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Studenți > Originality Check > Calendarul cursului

Calendarul cursului

 

Calendarul cursului permite utilizatorilor studenți să urmărească datele importante pentru temele cursului Turnitin. De asemenea, calendarul cursului Turnitin poate afișa anunțuri, observații privind cursul sau sărbători, publicate de către profesor.

 

Totodată, pe pagina calendarului cursului există un link către programă, care permite profesorilor să publice o variantă electronică a programelor proprii, în vederea consultării acestora de către studenți.

Accesarea calendarului

 

Fiecare curs va avea propriul calendar de curs, unic în Turnitin. Calendarul cursului poate fi accesat din orice pagină din curs, utilizând fila calendar.

 

Elementele din calendar

Elementele din calendarul Turnitin

 

Temele - temele sau evaluările de către colegi create de profesor sunt adăugate automat la calendar. Dați clic pe titlul temei pentru a vizualiza informațiile privind tema.

Note - notele de curs încărcate de profesor apar în calendar. Dați clic pe pictograma note pentru a vizualiza informațiile privind notele într-o fereastră nouă de browser.

Anunțuri - anunțurile publicate de profesor apar în calendar având o pictogramă anunț. Dați clic pe linkul de lângă pictogramă pentru a vizualiza anunțul.

Sărbători- sărbătorile publicate de profesor apar în calendar. Toate sărbătorile vor apărea în calendar având data evidențiată cu albastru deschis.

Programa analitică a cursului

 

Dacă profesorul a încărcat o programă analitică pentru curs, aceasta poate fi vizualizată din calendar, dând clic pe butonul Programa analitică. Pagina Programa analitică se va deschide și va afișa programele analitice postate de profesor, dacă acestea există.

Lista calendarului

 

Calendarul poate fi, de asemenea, vizualizat în mod Listă. Modul Listă va afișa toate temele și intrările din calendar într-o listă, pentru fiecare an. Pentru a vizualiza calendarul în mod Listă, utilizatorul trebuie să dea clic pe butonul Listă din pagina calendarului cursului.

 

Pentru a comuta înapoi la vizualizarea calendar, dați clic pe butonul Mod „Calendar”.

 

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)