How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Studenți > Originality Check > Configurarea contului Turnitin

Configurarea contului Turnitin

 

Toți utilizatorii trebuie să creeze un profil de utilizator. În cazul în care sunteți deja un utilizator Turnitin treceți la secțiunea îndrumări privind conectarea.

 

Există două modalități pentru un student de a accesa Turnitin:

 

  • Un profesor poate adăuga studentul la curs, caz în care studentul va primi un e-mail prin care i se solicită să își creeze parola.

 

  • Un profesor poate furniza studentului ID-ul cursului și parola de înscriere la curs, permițând-i acestuia să se alăture cursului prin site-ul web Turnitin.

 

Avertisment: În sistemul Turnitin, fiecare cont are repartizată o adresă unică de e-mail. Utilizatorii care au un cont Turnitin creat anterior trebuie să se conecteze la acesta cu adresa de e-mail și parola pe care le-au introdus inițial.

 

Configurarea contului utilizând o parolă de înscriere la curs

 

Dacă sunteți un utilizator nou al Turnitin și nu ați fost adăugat la un cont de către un profesor, trebuie să vă creați un profil de student. Pentru a vă crea propriul cont de student, sunt necesare ID-ul cursului și parola de înscriere la curs.

 

Observație: ID-ul cursului și parola de înscriere la curs sunt necesare pentru a avea permisiunea de a vă alătura la un curs, acestea putând fi obținute numai de la profesor. Studenții care doresc să acceseze Turnitin trebuie să contacteze personalul corespunzător al instituției, pentru a primi ID-ul cursului și parola de înscriere. Personalul Turnitin nu poate distribui aceste informații niciunui utilizator.

 

Profesorii pot distribui aceste date sau pot adăuga personal studenți la un cont Turnitin. După adăugare, aceștia vor primi un e-mail de bun venit și li se va permite accesul la cont.

 

1. Accesați www.turnitin.com și dați clic pe linkul Creare cont de lângă butonul Conectare

 

 

2. Dați clic pe linkul Student

 

 

3. Este necesar să completați formularul, pentru a crea un nou cont de student în Turnitin.

 

 

4. Introduceți ID-ul cursului și parola Turnitin de înscriere la curs, sensibilă la litere mari și la litere mici.

 

 

5. Introduceți prenumele, numele de familie și adresa de e-mail validă ale utilizatorului, pe care le veți utiliza pentru conectarea la Turnitin.

 

 

6. Creați o parolă de utilizator. Parola de utilizator trebuie să conțină între șase și douăsprezece caractere și să includă minimum o literă și o cifră. Reintroduceți parola pentru a o confirma.

 

 

7. Selectați o întrebare secretă din meniul derulant. Introduceți răspunsul la întrebare. Țineți minte această informație. În răspuns se ține cont de literele mari, literele mici și de spații.

 

 

8. Examinați Acordul utilizatorului. Pentru a continua să utilizați Turnitin, dați clic pe Sunt de acord -- Creați profilul

 

 

10. Din pagina finalizată de creare a profilului de utilizator, dați clic pe Conectare la Turnitin

 

 

Observație: Dacă pasul 6 indică faptul că adresa de e-mail furnizată există deja în Turnitin, înseamnă că există deja un profil existent asociat cu această adresă de e-mail. Urmați instrucțiunile din secțiunea Resetarea parolei dacă ați uitat parola, pentru a avea acces la profilul de utilizator deținut anterior sau utilizați o altă adresă de e-mail pentru a accesa Turnitin.

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)