How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Studenți > Originality Check > Informațiile utilizatorului, preferințe, mesaje și asistență

Informațiile utilizatorului, preferințe, mesaje și asistență

 

Pagina de pornire a utilizatorului student din Turnitin conține un număr de linkuri în bara de instrumente din partea de sus, care îi permit să își modifice profilul și informațiile privind preferințele sau să verifice anunțurile generale de sistem de la Turnitin.

Cursurile mele

 

Linkul ACASĂ permite studentului să revină la propria pagină de pornire și afișează lista cursurilor la care profilul activ al utilizatorului este înscris în prezent. Din această pagină, un utilizator se poate înscrie la noi cursuri sau poate introduce un portofoliu al cursului.

 

Informațiile utilizatorului

 

Un profil de utilizator conține informațiile personale și preferințele utilizatorului. Dați clic pe linkul Informațiile utilizatorului pentru a deschide opțiunile profilului de utilizator. Zona informațiilor utilizatorului este împărțită în două secțiuni: informațiile personale și preferințele utilizatorului.

 

Informații personale

 

În secțiunea informațiilor personale din pagina de informații despre utilizator apar mai multe câmpuri. Multe dintre acestea sunt opționale, le completați dacă doriți. Există câmpuri obligatorii care sunt afișate aici:

 

 • Nume utilizator (e-mail)

 • Parolă

 • Confirmați parola

 • Întrebare secretă

 • Răspuns la întrebare

 • Nume de familie

 • Prenume

 

Toate celelalte câmpuri din secțiunea informații personale sunt opționale.

Preferințele utilizatorului

 

Secțiunea preferințele utilizatorului din profilul de utilizator determină modul în care sunt prezentate informațiile în cadrul contului de profil și setează valorile implicite pentru funcțiile utilizate în mod obișnuit. Preferințele utilizatorului includ:

 

 • tip de utilizator implicit – determină tipul paginii de pornire a utilizatorului, afișată la conectare (administrator, profesor sau student); modificările tipului de utilizator sunt efectuate utilizând butonul Tip de utilizator.

 • tip de depunere implicită – selectați un tip de depunere implicită: încărcați un fișier, încărcați în masă sau decupați și lipiți.

 • elemente pe pagină – selectați numărul de elemente care doriți să se afișeze pe o pagină.

 • afișați informațiile privind pagina – porniți sau opriți mesajele de informare din partea de sus a fiecărei pagini.

 • trimiteți-mi notificări prin e-mail – selectați da pentru a primi notificări prin e-mail de la Turnitin.

 • utilizați un link către pagina de pornire – selectați da pentru a crea un link către pagina de pornire. Pentru a configura un link, introduceți mai jos numele acestuia și o adresă URL.

Mesaje și anunțuri

 

Pentru a vizualiza mesajele și anunțurile importante din Turnitin, dați clic pe linkul Mesaje.

 

 

Avertisment: Este posibil ca notificările urgente să apară atât pe pagina de mesaje, cât și pe pagina de pornire a utilizatorului Turnitin. Acestea includ și mesaje privind închiderile programate.

Informații și asistență

 

Butonul galben Ajutor din colțul de sus din dreapta al paginii îi permite utilizatorului să contacteze Biroul de ajutor pentru a pune întrebări sau a semnala probleme legate de Turnitin, cu descrieria întrebării sau a problemei. Biroul de ajutor Turnitin vă va trimite un e-mail cu răspunsul la întrebare, în timp util.

 

 

Centru de ajutor

 

Centrul de ajutor reprezintă o zonă pe care am creat-o pentru ca utilizatorii noștri să beneficieze de ajutor sau de informații privind utilizarea Turnitin. De asemenea, vă punem la dispoziție listele frecvent actualizate ale întrebărilor pe care le primim de obicei.

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)