How can we help?

Home > User Guides > Translated Guides > Română > Studenți > Originality Check > Utilizarea straturilor

Utilizarea straturilor

Table of contents
No headers

 

Bara de instrumente a produsului vă facilitează activarea și dezactivarea stratului de similitudine. Puteți alege între vizualizarea documentului original sau vizualizarea documentului cu stratul de similitudine deasupra. 

 

Screen Shot 2016-12-05 at 15.04.30.png

 

Puteți porni sau opri un strat, utilizând una dintre următoarele două metode simple.

 

1.

 

1a. Dați clic pe pictograma strat din partea de sus a barei de instrumente a produsului pentru a deschide panoul lateral Straturi active .

 

Screen Shot 2015-05-22 at 10.56.21 AM.png

 

1b. În panoul lateral Straturi active , în dreptul unei casete de selectare, sunt afișate serviciile Turnitin corespunzătoare depunerii dumneavoastră. Bifați sau debifați caseta de selectare pentru a activa sau a dezactiva stratul de similitudine.


Alternativ, deselectați straturile pe care doriți să le ascundeți. Puteți reveni oricând în acest meniu, pentru a modifica straturile active.

 


 

2. Puteți porni sau opri stratul de Similitudine dând clic pe pictograma stratului, situată în bara de instrumente a produsului, deasupra serviciului Similitudine.

 

2a. Dacă pictograma stratului este de culoare neagră, atunci serviciul este inactiv. Dați clic pe pictograma stratului pentru a activa serviciul.

 

2b. Dacă pictograma stratului este colorată, serviciul este activ. Dați clic pe pictograma stratului pentru a dezactiva serviciul.

Strat Activ

Strat Inactiv

Screen Shot 2016-12-05 at 14.18.10.png

Screen Shot 2016-12-05 at 14.17.56.png

 

Last modified

Tags

This page has no custom tags.

Classifications

(not set)